20 Ağustos 2007

Nasil Anlatsam Nerden Baslasam Mmm...




Yilllar sonraki MFO konserim... Daha onceki MFO konseri bizim okuldaydi ve ben belki de o anda yanimda en cok olmasini isteyecegim kisilerle o konserdeydim. Simdi hayatimda olmayan kisilerle yaptigim seyler tekrar yapmayi o yuzden seviyorum; MFO'yu her dusundugumde artik bu konseri animsayacagim. Kale Cafe'nin onunden her gectigimde bu seneden itibaren bizim bolumdekilerin aklima gelmesi gibi...

5 kisi birden cift kisilik davetiye kazandik ve yaz mevsiminde oldugumuz icin en fazla 9 kisi olabildik konsere giden ama son bilet de elimizde kalmadi. Kapinin onunde Dilan'in okuldan bir arkadasi bilet ariyordu ve son biletimizi de ona verip hayirlara vesile olduk.

Konser Kurucesme Arena'daydi ve muzik sisteminden falan anlamam denize sifir oldugu icin cok seviyorum orayi. Hele bir de MFO olunca ...

Cok guzel bir konserdi. Ozkan gene cok formundaydi sarkilar gene "duygu" yukluydu. Psikopat'ta Cem Yilmaz sicradi sahneye. Sarkisini soyledi selamini verdi gitti. Sira "bis" yapmaya gelince hic seyirciyi yormadilar. hemen geri geliverdiler. Ve kolumuz bacagimiz tutana kadar da konser vermeye devam edicez dediler. Bir de Turkcell'in sahnesinde olmalarina ragmen illa ki Turk Telekom demeyi de unutmadilar. (Reklam saati)

Sonra da Taksim! Benzemez kimse sana! "Oldies" partisine goturulduk Balans'ta. Zaten yarisi bizim okuldandi ordakilerin. Hani icinizde biraz dans etme arzusu varsa, 80'ler 90'lar bunu bir kac kat arttiriyor.

Ne zamandir bu kadar eglenmemistim sanirim. Ve eylulden sonra da zor bulurum.

Deniz masmavidir, ne güzel
Ama insanlar görmez bazen
Şiirler, şarkılar, masallar
Ama insanlar duymaz bazen
Üzme kendini, ümitsiz gibi




Hiç yorum yok: