13 Ekim 2008

Hocam!

Buun ilk defa bir laba hoca olarak katildim. Yanlis anlasilmasin asistan olamadim, caaanim yök'ümün yepyeni kanunlari nedeni ile, teselli armagani ogrenci asistanligi verelim dediler.
Birinci siniflarin ilk labiydi bu ve acikcasi en duymak istemedigim seyi duymadigima seviniyorum (biz bilg. muhendisiyiz niye kimya labi aliyoruz ki?)

Belli iclerinde cok zekiler var, cok yavas calisanlar var, kendini akilli sananlar, bu kadar erkegin icinde olunca ortamin farkedilen kizlari var. Aramizda kalsin iclerinden bir tanesi bana baya simarik gibi geldi. Gorucez... Sonra sonraaaa iki dakika once bana sordugu sorunun cevabinin dogrulugundan emin bir sekilde arkadaslarina hava atanlar da var. (oyle olur mu oolum hic bir dusunsene)

Tek sorun lab sonrasi kalan kirli cam esyalar... Hii bir de Hocam lafini garipsiyor insan be...

4 yorum:

Deniz dedi ki...

hoca da olmusmus Duygucuk :)

Duygu dedi ki...

Ama sen simdi Duygucuk diyerek niye karizmami sarsiyorsun ki Adacik :)

Adsız dedi ki...

ilgincmis boyle bir "hoca"nin gozunden dinlemek lab. saatini...

Biz abla-abi diyoruz. hoca?!

Donem bitti ama yine de kolay gelsin(:

Adsız dedi ki...

Hmm ayrica cam esyalar konusuna gelince, "yikamadan cikarsaniz yikamadan bulursunuz. Oyle deney yapinca da error arttigi icin roporunuz uzar" seklinde tehtid etmek ise yarar, bizi oyle tehtid ediyolar, cok ise yariyor.

Ya da daha guzeli, her session birini gozune kestirip, bisey bulup ceza olarak tum esyalari yikat, kimyasallari yerlerine koydurt.

Biz curriccible isinsin diye,beklerken king cevirelim dedik, "hmm siz cikista kalin, bu donem boyunca lab.in temizligi sizde" tepkisiyle karsilastik.
Kayitsizca razi oluyoruz biz ogrenciler bi noktadan sonra..