13 Haziran 2007

Biz Buyuduk ve Kirlendi Dunya

evvel zaman içinde dostlar
ağaçlara ev kurardık
tatlı bir düş içinde
bir yere bir göğe bakardık
gönlümüz kuş gibiydi dostlar
dünyaya kanat açardık
tutsak değildik zamana
başına buyruk yaşardık

10 haziran 2007

Cok eglendim bugun. Sabah kahvaltisi okulun cimlerinde bolumdekilerle beraber yaptik. Beyaz peynir, kasar peyniri simit acma, ince belli bardakta taze demlenmis cay, kucuk pizza... Ne arasaniz vardi hem de. Langirt getirmislerid cimlere. Bir de turnuva duzenliyorlardi, Ilknur'la biz takim olduk.
"A-Takiminizin adi ne olsun?
B-Hmm bilmem ki ne olsa acaba?
C-Ahmet beyaz peyniri uzatir misin?
D-Beyaz peynir olsun.
B-Beyaz peynir olsun"

Ardindan Karaoke... Beyaz peynirler olarak langirta yetisemedik ama Beyaz Kelebekler'den bir sarki patlattik karaokede. 10 kisi sahneye cikinca "tam gaz" olarak, tek sarkiyla birakmadilar bizi haliyle, illa bir sarkida daha derken hayatimda bu kadar cok eglendigim seyrektir sanirim. Ardindan oynanan, tavla, langirst, voleybol ve renkli istop. "Oha be Duygu 6-0'da yenmez ki bir insan (ehuehue)"

Saat bese dogru Taksim'e uzanis, malum bugun bir gorevimiz var; Leb-i Derya'da Irem'e surpriz dogumgunu. Engin iyi dusunmus valla, ne super oldu. Boyle surprizler icin arkadasinin diger arkadaslarinin da telefon numaralarini onceden alman lazim, zor oluyor yoksa arkadasinin cep telefonunu gizlice yurut, tuvalete git, numaralari tek tek kaydet, sonra bazilarini gene de unut vs vs...

Leb-i Derya'da ""ilerde cok param olsun ki arada sirada gidebileyim""lerimden. Manzaraya karsi saatlerce hicbir sey yapmadan oturabilirim orda.


Herkes gene formundaydi o gun. Irem bir klasik olarak goz yaslarini tutamadi, Esin telefonda Engin'in demek istediklerini anlamayip gene bizi sasirtmadi (ehehe) ve Pelin de son ana kadar durdu durdu son dakikada gene pot kirip pasta gelmeden, bir pasta da oldugunu belli etti. Ben de gene bagira bagira sagimda solumda kim olduguna bakmadan konusmaya devam ettim, mumlari karakolda uflemek zorunda kalicaktik nerdeyse.

Ve gunes batar batmaz Leb-i Derya'dan ayrilip okula geri donduk, bizi Yeni Turku karsiladi. O kadar uzun zaman olmus ki onlari dinlemeyeli, resmen cok ozlemisim. Tilan, kizkardesi ve ablasi da bize katildi konserde. Kardesi ortaokulu yeni bitirdi, YeniTurku'yu pek bilmiyor yani. "Bizim zamanimizin grubu onlar pehhh" Telli telli de ilk ezberledigim sarkilari... Nasil biliyorlar ama costurmayi. Neymis 12'de biticekmis. Zaten sahneyi 11'de anca kurdular. Desibelin azalmasi gerekiyormus, inadina costu kalabalik Yedikule ile Telli Telli'yi hep bir agizdan soyledik, Cevriye'de deliler gibi oynadi.

Unutulmayan bir mezunlar gunu piknigi oldu. Seneye de olsun.

1 yorum:

narsis dedi ki...

NASI YA YENİ TÜRKÜ OKULDA KONSER Mİ VERDİ =S