11 Mart 2007

Kadin Kadina da Egleniliyor

Sonunda seytanin bacagini kirdik ve erkeksiz ilk cumartesi gecesi eglencesini gerceklestirdik. Deneylerle ispatladik ki bir barda muzik dinlemek icin illa erkeklere ihtiyac yok. Yanlis anlasilmasin feminizim ya da herhangi bir erkek dusmanligi degil bu. Sadece 4/5'i kizlarla dolu bir bolumde okumanin dezavantajlarini yok etme calismasi...

7 yorum:

SE7IN dedi ki...

kadın kadına eğlence her zaman için tavsiye edilesidir. biz özellikle kızlar gecesi yaparız iki haftada bir falan. bi gün de beraber gidelim canım şu elif de gelse de gavur memleketlerinden...

narsis dedi ki...

Oyh ben ordayken aklimiz neremize kacmisti acaba ya her sey ben gidince yapalim edelim oldu =(

SE7IN dedi ki...

=))) ya sen buradayken organizatör sensin çünkü. hep tiyatroya götüreceğine biraz da gece hayatına götür bizi. hatta hatırlar mısınız bilmem de yıllar yılı hamama gidesimiz bağa girdim bağ budanmış diye göbek atasımız vardır. her daim de yalan olmuştur =(

not: yorumu önce yazdım sonra sildim sonra tekrar yazdım. n'apıyım imla hatasına tahammülüm kalmadı =)

not2: duygucum şu avnican gitmeden bi toplanmak lazım gelir diye düşünmekteyim. güya kendisi organize edecekti ama avni bu... deli cevatlıktan bezgin bekirliğe giden yolda bir başarı öyküsü =)

narsis dedi ki...

Yazin ben gelince orda olacak misiniz bari Temmuz'un ikinci haftasi? Gidelim sooyle bir ooh ohh diye gobecikler atalim, hatta yaprak sarip goturelim heheyt.

Artik nasil yapacaksiniz bilmem ama bulustugunuzda Ingiltere'den pek muhterem bana da baglanmanizi talep edicigim. Ona gore =)

SE7IN dedi ki...

ben aldım senin telefonunu avniden bi şekilde teknolojinin kölesi oluruz artık =)

Duygu dedi ki...

Kizlar temmuzda o zaman gec de olsa bir kadinlar gunu kutlamasi yapmaliyiz. Biralarimizi saraplarimizi alip kaliteli muzik dinleyelim. Soyle bize yakisir yakisir bir gece olmali.

Avni'ye de bir gece biz duzenleyelim Sevinim. Bir tane sozluk abimiz askere gidiyor, Taksim'de ona bir gece duzenlememiz sart. Kontes'im boyle bir gecede uzaya da gitsen ensiz olur mu :) Henuz evgg ve sir duke ile kafa kafaya verip bir ısın makinasi yapamadik ama neyse ki birileri bizden once cep telefonunu icat etmis.

divadeiwob dedi ki...

geri kalan 1/5 erkek de çok seçmece!